Odottelin vajaa vuosi sitten tirkistelykelpoisia blogeja:

Ketkä bongaavat seuraavana helpon korkean sijoituksen blogistanin luetuimpien blogien joukosta ja alkavat blogata omaperäisestä arjestaan? Ne joilla herkullisinta kerrottavaa ovat ikävä kyllä vaitiolovelvollisia: poliisit-> rikosten selvittelyn arki, lääkärit-> teho-osaston kuulumiset, juristit-> oikeussalin oikeat tapahtumat, psykologit-> päivän värikkäimmät henkiset ongelmat. Sitten on paljon heitä, joilla on yksityistä tietoa, mutta eivät ole ihan ankarimman vaitiolovelvollisuuden piirissä: Kaikki kauppiaat-> miten vedätettiin asunnon tai auton ostajaa, vartijat->ketä liikkuu yöllä ostarin kulmilla, papit->hengelliset aistimukset. Sitten löytyy hämärämmän sektorin työläiset: prostituoidut->pokien pervot toiveet, varkaat->tällä viikolla pöllityt autot tai moottoripyöräjengiläinen-> Harlikan rassaus ja sinkoiskut.

Nyt pikaisella katsauksella blogilistan uumeniin, odotetuista näytti ilmestyneen useita:

Blogilistan Top-listan sija 15. Huorapäiväkirjat, 17. Paha poliisi, 468. Apinan elämää, 894. Poliisin elämää, 1705. Puujalka ja luokittelematon psykologin virtuaalisohvalla

Näinä päivinä kova sana tirkistelygenressä olisi tietysti sensuroimattomat tarinat sisäpiirin henkilöltä uuden hallituksen muodostuksesta.